0494 66 77 06

Onze Diensten

Ontdek onze Diensten

Glazenwasserij

Glazenwasserij

Een helderde kijk maakt de wereld zoveel mooier. Waar wacht u nog op? Voor ons is geen gevel te hoog of een raam te groot. Wij wassen uw ramen en omlijstingen op een traditionele manier of met osmose. Dit wordt door een hoogwerker en zelfs via alpinisme (met touwen) gedaan.....

Glazenwasserij

Gevel-en Dakreinigingen

Nog leuker dan zelfs door een helder glas kijken, is weten dat u en anderen van buitenaf ook iets mooi zien. Heeft uw gevel/afdak een opknapbeurt nodig? Of wilt u hem graag herwaarderen? Geen zorgen! Dat doen wij graag voor u.....

Glazenwasserij

Complete reiniging

Om de zorg voor de buitenkant van uw huis of bedrijf compleet te maken, zorgen wij ook voor het feilloos reinigen van voetpaden, opritten, terrassen, dakgoten enzovoort. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken. King Clean zorgt voor uw gebouw.

Hieronder vindt u al onze diensten

Glazenwasserij

Een helderde kijk maakt de wereld zoveel mooier. Waar wacht u nog op? Voor ons is geen gevel te hoog of een raam te groot. Wij wassen uw ramen en omlijstingen op een traditionele manier of met osmose. Dit wordt door een hoogwerker en zelfs via alpinisme (met touwen) gedaan.

Maar ook voor de grote schoonmaak na renovatiewerken of verbouwingen staan wij voor u klaar. Deze hebben een grote invloed op uw glaswerk, wij zorgen voor een klare inkijk, of u nu een particulier of een bedrijf bent.

Gevel- en Dakreinigingen

Nog leuker dan zelfs door een helder glas kijken, is weten dat u en anderen van buitenaf ook iets mooi zien. Heeft uw gevel/afdak een opknapbeurt nodig? Of wilt u hem graag herwaarderen? Geen zorgen! Dat doen wij graag voor u. Wij helpen u graag om uw zaak of privé er als nieuw uit te laten zien.

Zonnepaneel Reiniging

Het is noodzakelijk om je vervuilde zonnepanelen tijdig te reinigen. Afhankelijk van de hoeveelheid vuil op uw zonnepanelen zal uw rendement dalen. Na de reiniging van de zonnepanelen zal afhankelijk van de gradatie van uw vervuiling uw rendement opnieuw stijgen.

Complete Reiniging

Om de zorg voor de buitenkant van uw huis of bedrijf compleet te maken, zorgen wij ook voor het feilloos reinigen van voetpaden, opritten, terrassen, dakgoten enzovoort. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken. King Clean zorgt voor uw gebouw. Koninklijk fris en rein, wie wil in zijn persoonlijke en/of beroepsmatige

omgeving in een vieze en vuile omgeving vertoeven, als het anders kan! De zaakvoerder heeft al veel ervaring in het vak en werkt zelf ook mee op de vloer. Met andere woorden al onze opdrachten, groot of klein, worden tot in het detail afgewerkt. Bij al onze diensten geven wij een onberispelijke service en graag maken wij voor professionelen en particulieren een gratis prijsofferte zonder enige verplichtingen!

Oprit Reiniging

Om de uitstraling aan de buitenkant van uw huis of bedrijf compleet te maken, zorgen wij ook voor het feilloos reinigen van uw oprit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, dat doen wij wel voor u. King Clean zorgt voor uw gebouw.

Heeft u grote interesse in ons werk?
Aarzel niet en vraag hier meteen een gratis offerte aan!